Plaats Jobke

Pokeren zonder risico

Avond- en weekends
  • Avond- en weekends
  • Thuis
  • Solliciteren is gesloten
  • Salary: Tot €50/uur

Site husngcom HUSNG.com

HUSNG.com is de grootste Poker staking website ter wereld.

Dit is een bijverdienste uit de duizend. Hou je van Poker? Ben je extreem cijfermatig en analytisch aangelegd? Spreek je (bijna) perfect Engels? Heb je wekelijks minstens een 8-tal uren tijd? Dan is deze bijverdienste mogelijk op jouw lijf geschreven!

Wie is de werkgever?

HUSNG.com is de grootste “Poker stable” ter wereld. Wat houdt dit exact in? Wel, heel eenvoudig. De website geeft je geld om te pokeren en perfectioneert jouw pokerspel, zodat jij een winnende pokerspeler wordt. Vervolgens geef je telkens een percentage van je winsten af aan de website. Je eigen winsten mag je naar je eigen bankrekening overschrijven. Je hoeft dus op geen enkel moment eigen geld in te leggen.

Wie komt er voor deze bijverdienste in aanmerking?

Ten eerste wordt er verwacht dat je al een stevige basiskennis hebt. Je moet het spelletje zeer goed begrijpen en “kunnen lezen”. Dit zal in eerste instantie getest worden met een toelatingsproef.
Als je toegelaten wordt, krijg je op wekelijkse basis coachingsessies. Aangezien deze altijd in het Engels gegeven worden, is het belangrijk dat je zeer goed Engels begrijpt en praat.
Het analytische aspect in Poker is zeker niet te onderschatten. Haalde je vroeger niets dan buizen op het vak Wiskunde? Dan ben jij allicht niet de geknipte persoon.
De website investeert veel geld in tijd in jou. Ze verwachten dan ook dat jij voldoende tijd vrijmaakt om te spelen.

Hoe gaat het in z’n werk?

  1. Meld je aan via onderstaande contactformulier.
  2. Vul de toelatingsproef in die je van ons ontvangt.
  3. Als je slaagt voor de toelatingsproef, volgt een Skype gesprek met de Stable-verantwoordelijke bij HuSNG.com.
  4. Je ontvangt alle informatie en je speelgeld van de website, zodat je snel kan beginnen te spelen.
  5. Zodra je bewezen hebt dat je een winnende speler bent, mag je op korte termijn op hogere limieten gaan spelen, zodat je steeds meer kan verdienen.
Deel op
Print