Plaats Jobke

Bezorger per fiets

Eigen baas Studentenjob
  • Eigen baas
  • Studentenjob
  • België
  • Solliciteren is gesloten
  • Salary: €7/levering

Site Deliveroo_Be Deliveroo

Deliveroo is een Britse internetdienst, waarmee fiets- of scooterkoeriers aan klanten maaltijden thuisbezorgen. De maaltijden, die afkomstig zijn van een reeks aangesloten partnerrestaurants, worden besteld via de website, of met een app.

Doe jij niets liever dan fietsen en bezit je een stevige conditie? Waarom zou je dan niets bijverdienen als fietskoerier bij Deliveroo?
Deliveroo is een van oorsprong Britse website die zich volledig focust op het afhalen en bezorgen van maaltijden. Dit wordt gedaan door de zelfstandige, student-zelfstandige of P2P fietskoeriers die voor Deliveroo werken. En het goede nieuws is… jij kan er ook 1 van worden!

Werken als P2P fietskoerier betekent dat jij kiest waar en wanneer je een bestelling levert. Je verbind je met de applicatie wanneer en waar jij het wilt. Dat betekent ook dat je kan tot € 6130 netto per jaar verdienen zonder administratieve zorgen en zonder belastingen.

Elke Deliveroo fietskoerier heeft een basiskit nodig. Deze omvat onder andere een rugzak, een isothermische zak, een reflecterende jas, een helm en een telefoon-houder. Hiervoor betaal je een eenmalige kost van €50.

Zodra je jouw basiskit hebt en je bent aanvaardt als fietskoerier, kan je aan de slag gaan met de Rider applicatie. In deze applicatie kies je zelf welke opdrachten je aanvaardt. Je ziet onmiddellijk wat je zal verdienen voor de opdracht.
Naast de vergoeding per levering, mag je ook alle tips en fooien zelf houden én is er een leuk bonussysteem. Een mooie bijverdienste voor een fietsliefhebber!

Hoe ga je te werk?

Stap 1: Meld je aan als nieuwe rider
Stap 2: Je wordt uitgenodigd voor een gesprek om alles in detail te bespreken
Stap 3: Rijden maar!

*Deliveroo is beschikbaar in deze regio’s:
– Antwerpen
– Brugge
– Brussel
– Charleroi
– Gent
– Hasselt
– Kortrijk
– Leuven
– Luik
– Mechelen
– Waterloo

Deel op
Print