Plaats Jobke

Advies geven aan online shoppers

Avond- en weekends Eigen baas
  • Avond- en weekends
  • Eigen baas
  • Thuis
  • Solliciteren is gesloten

Site ibbu_UK Ibbü

Adviseer online shoppers door jouw mening en tips te delen

Dit is één van de bijverdienstes waar wij bij Jobke.info volledig in geloven. Ibbü is een website waar je je als expert voor een bepaalde categorie kan aanmelden (bv. je kent alles van mode, of van grasmaaiers). Vervolgens gaat Ibbü kijken of ze jou kunnen inschakelen bij één, of meerdere, van de webwinkels die klant zijn van hen.
Zodra je gekoppeld bent aan een klant (bv. Zalando), wordt er een uurrooster afgesproken wanneer je voor hen kan werken. Vervolgens word je betaald voor elk gesprek dat er plaatsvindt tussen de klant die de mode-website (bv. Zalando) bezoekt, en jezelf. Tijdens dat gesprek kan de bezoekende klant allerlei vragen stellen, zoals bv. kan dit kledingstuk in de wasmachine? Hier kan jij als expert dan eenvoudig en snel een antwoord op geven, zodat de klant van de mode-website sneller tot aankoop zal overgaan.

Naar onze mening zal dit soort van extra dienstverlening steeds belangrijker worden in de toekomst en zal dit de online-shopping-ervaring een extra persoonlijke toets geven. De toekomst is verzekerd bij deze bijverdienste!

Ibbü.com is een onderdeel van het Amerikaanse IAdvize.com. Dit is een firma met meer dan 200 medewerkers, verspreid over de ganse wereld. Een betrouwbare partner om mee samen te werken, dus.

Wil je aan de slag gaan als online shopping expert en wil je jouw mening en advies delen met online shoppers? Maak dan snel een account aan op de Ibbü.com website!

Deel op
Print