Plaats Jobke

Verdien aan je wagen

Eigen baas Kleine bijverdienste
  • Eigen baas
  • Kleine bijverdienste
  • Overal
  • Solliciteren is gesloten
  • Salary: €30-€200/maand

Site Cashcar

Een bedrijf dat autoreclame verkoopt aan bedrijven en zoekt naar auto's om deze reclame op te plaatsen.

Bezit je een eigen wagen? Perfect! Dat is namelijk het enige dat je nodig hebt voor deze bijverdienste die jou een extra passief inkomen kan bezorgen.

Bedrijven betalen handen vol geld voor reclame op radio, televisie, billboards, enz. Het doel van deze reclame is heel simpel, gezien worden. Zeg nu zelf, waar kan je in België beter gezien worden dan op de baan en in de file. Daarom is het bedrijven interessant om te adverteren op auto’s. Het leuke gedeelte hieraan is dat ook jij hier iets aan kan verdienen!

Hoe lang de reclame op jouw auto blijft en het exacte bedrag dat je ermee zal verdienen, verschilt van situatie tot situatie. In onderstaande tabel krijg je alvast een inschatting van wat je mag verwachten.

vergoedingen bijverdienste cashcar

Natuurlijk zal het voorkomen dat een adverteerder meerdere stickers wil plakken op uw auto: bijvoorbeeld uw vier deuren én de achterruit. In dit geval zul je dus 120 euro per maand ontvangen! De sticker voor de achterruit is een speciale sticker die het zicht minimaal belemmerd. Het zicht blijft voor 75% goed. Je kunt gewoon goed naar buiten kijken, terwijl andere mensen niet naar binnen kunnen kijken. (one-way-vision)

Hoe ga je te werk?

Stap 1- Meld je auto aan op Cashcar.be
Stap 2- Wordt gecontacteerd door adverteerders
Stap 3- De stickers worden op je auto geplaatst
Stap 4- Je ontvangt je maandelijkse vergoeding gedurende de afgesproken periode

Deel op
Print