Plaats Jobke

Top 10 manieren om geld te verdienen in 2021

geld verdienen 2021

Geld verdienen in 2021

Helaas ziet het ernaar uit dat het coronavirus ook in 2021 ons leven en onze financiële situatie stevig zal beïnvloeden. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een manier of meerdere manieren om extra geld te verdienen in 2021. Wij hebben alvast een lijstje opgesteld van de -volgens ons- 10 beste manieren om in 2021 geld te verdienen.
Alle bijverdiensten die je op jobke.info vindt, moeten aan 3 voorwaarden voldoen. Ze moeten langdurig, betrouwbaar en duidelijk zijn. Wij zetten dan ook alles op alles om onbetrouwbare en mysterieuze bijverdiensten te weren en proberen om enkel de allerbeste bijverdiensten op ons platform te plaatsen.

Beste manieren om geld te verdienen in 2021

1 – Uber

Eind 2020 is het Amerikaanse Uber definitief geland in België. En gelukkig heeft Uber een heleboel opportuniteiten met zich meegebracht!
Experts verwachten namelijk dat de taximarkt door de komst van Uber enorm zal groeien.
Zodra we van het coronavirus verlost zijn, zal ook het aantal gevraagde ritten exponentieel stijgen. Toeristen, studenten, zakenmensen, enz. Al deze mensen zijn opgegroeid met de Uber-app en gebruiken die dan ook dag in dag uit voor al hun verplaatsingen.
Uber is dan ook op zoek naar Belgische chauffeurs om deze ritten uit te voeren. Als Uber chauffeur bepaal je volledig zelf je werktijden en zijn er tal van mogelijkheden om je omzet per rit te verhogen. Lees er alles over in het uitgebreide artikel (coming soon) of meld je onmiddellijk aan.

2 – Enquêtes invullen voor geld

Enquêtes invullen voor geld blijft ongetwijfeld één van onze favoriete manieren om extra geld te verdienen in 2021. Stel je voor, je ligt languit in een warme sofa naar je favoriete serie te kijken en je kan geld verdienen door op je laptop/tablet eenvoudige vragen te beantwoorden. Heerlijk.
Verwacht van deze bijverdienste geen duizenden euro’s of bergen goud. Bezie het eerder als een eenvoudige manier om vanuit je luie zetel op een eenvoudige manier wat extra drinkgeld te verdienen.
De meest interessante manieren om bij te verdienen met enquêtes kan je vinden op deze pagina.
Sinds kort kunnen we nog een extra enquête-website toevoegen, namelijk YouGov.

Ook op YouGov kan je bijverdienen door je mening te geven over onderwerpen zoals politiek, sport en entertainment. Deze enquête-website is in 2000 opgericht in het Verenigd Koninkrijk, is beursgenoteerd en haalt een jaarlijkse omzet van meer dan 100 miljoen pond. Een betrouwbare partij dus om mee samen te werken.

3 – Thuis strijken

Een eenvoudige en populaire manier waarmee je van thuis uit kan bijverdienen, is thuis strijken met dienstencheques. Bij deze bijverdienste zetten klanten hun wasmand met strijk bij jou thuis af, vervolgens zorg jij ervoor dat ze diezelfde wasmand op het afgesproken tijdstip netjes gestreken terug krijgen.
Strijken is voor veel mensen een tijdrovende bezigheid en bovendien zijn veel mensen er niet erg goed in om kreukvrij te strijken. Daarom zullen in 2021 er steeds meer mensen voor kiezen om hun strijk door iemand anders uit te laten voeren.
Van thuis uit strijken is een interessante bijverdienste aangezien dit 100% thuiswerk is en je volledig je eigen uren bepaalt.
Wil jij ook bijverdienen door van thuis uit te strijken voor anderen? Lees dan zeker alle details in dit artikel.

4 – Geld verdienen met cryptomunten

Cryptomunten zijn razend populair. Wereldwijd heeft de moeder der crytomunten, Bitcoin, al meer dan 25.000 mensen miljonair gemaakt (!!). Kenners voorspellen dat zowel Bitcoin als andere, minder bekende, cryptomunten, een enorme stijging zullen doormaken. (Bron: artikel, artikel, artikel)
Vooraleer je beslist dat je wilt bijverdienen met Bitcoin of andere cryptomunten, zou je de basisinformatie moeten kennen. Wij raden je aan om dit filmpje van 13 minuten te bekijken.
Toen de eerste Bitcoin transacties plaatsvonden, was 1 Bitcoin ongeveer $0,08 waard. Vandaag is 1 Bitcoin ongeveer $40.000 waard. Als je in 2010 voor $100 Bitcoins had gekocht, zou je nu $50.000.000 of ongeveer 41 miljoen euro op je rekening hebben staan!
Uiteraard zijn er risico’s verbonden aan het investeren in digitale munten, naar ons gevoel is dit momenteel echter veruit de beste investering die je momenteel kan maken.

Digitale munten aankopen doe je op platformen zoals Litebit of Binance. Wij raden je aan om een account aan te maken op Binance. Via deze link ontvang je namelijk automatisch 5% commissie op je transacties.

Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je eenvoudig cryptomunten aankopen. Deze kan je op een later tijdstip opnieuw verkopen, overzetten naar een andere digitale munt, betalingen mee uitvoeren, enz.

Naast het aan- en verkopen van digitale munten, zijn er nog verschillende andere mogelijkheden om geld te verdienen met digitale munten. Deze hebben we voor jou verzameld in volgend artikel (coming soon).

5 – Geld verdienen door te besparen

Nummer 5 lijkt de vreemde eend in de bijt. Met deze bijverdienste ontvang je namelijk niet rechtstreeks extra euro’s op je bankrekening.
Wij vinden het echter onbegrijpelijk dat niet elke Belg van deze bijverdienste gebruik maakt. Een Belg verdient gemiddeld €1842 netto per maand. Minstens €500 per maand hiervan (meer dan 25%!) gaat rechtstreeks naar de vaste maandelijkse kosten. Denk hierbij aan GSM, Internet, TV, Electriciteit, Gas, Verzekeringen, Stookolie, enz.
Je kan zeer eenvoudig in enkele stappen €500 tot €2500 per jaar minder uitgeven, terwijl je helemaal niets aan kwaliteit verliest.

Stap 1: Electriciteit en gas

Als we je vandaag 1 tip zouden mogen geven, is dit hem! Op aanbieders.be kom je in 2 minuten te weten hoeveel jij jaarlijks kan besparen op je energiefactuur. Volgens dit artikel op HLN.be betalen maar liefst 900.000 gezinnen elk jaar minstens €500 te veel voor hun energie. Bereken dus snel op de calculatietool hoeveel jou besparing zou bedragen.

Stap 2: Telecom

De volgende grote hap uit het huishoudbudget wordt genomen door de telecomfactuur. Bijna elk Belgisch gezin heeft anno 2021 een internetverbinding, digitale televisie en een GSM-abonnement voor elk gezinslid. Als je al deze kosten optelt, kom je al snel aan een bedrag van €150 à €200 per maand voor een klein gezin.

Zeker voor personen die hun GSM heel intensief gebruiken, kan de telecomfactuur hoog oplopen. Orange, de “challenger” op de Belgische markt, biedt momenteel de goedkoopste all-in formule aan. Voor €40/maand mag je onbeperkt surfen, bellen en sms’en. Momenteel krijg je deze formule zelfs 3 maanden aan €20. Hoeveel bespaar jij hiermee? Bekijk hier de uitzonderlijke aanbieding.

Ook voor je internetkosten te drukken heeft Orange leuke aanbiedingen. Gebruik je het internet maar zelden? Dan bestaat er reeds voor €20 per maand een abonnement waarmee je over supersnel internet beschikt. De installatie van het internet kan je zelf doen, aangezien je het enkel in het stopcontact dient te steken. Bekijk hier alle info.

Ben je geïnteresseerd om te besparen op je telecomfactuur, maar ben je bezorgd dat je 3G-dekking niet sterk genoeg zal zijn? Orange beschikt over een zeer sterk 3G- en 4G-netwerk. Via deze link kan je de exacte dekking bekijken in jouw regio.

Stap 3: Verzekeringen

Je staat er vaak niet bij stil, maar ook je (verplichte) verzekeringen nemen een aanzienlijke hap uit jou budget.
De 2 voornaamste verzekeringen waar je op een eenvoudige manier op kan besparen, zijn de autoverzekering en de brandverzekering. Hopala is een Antwerpse onderneming die op hun website Hopala.be de eventuele kosten van 15 verschillende verzekeraars vergelijkt. Op hun website vind je verschillende voorbeelden van klanten die honderden euro’s per jaar besparen. Ze krijgen een score van 4,7 op 5 van Trustpilot. Een betrouwbare partner om mee in zee te gaan, dus!

Stap 4: Mazout/Stookolie

Heb je een iets oudere woning? Dan is de kans groot dat je op mazout of stookolie verwarmt. De aankoop van mazout is ook vaak een enorme hap uit het budget van Belgische gezinnen. Ook hier kan je grote voordelen doen.
Ten eerste is het belangrijk wanneer je de mazout juist aankoopt. Een aankoop in de zomer is vaak 30 tot 40% goedkoper dan in de winter. Op een volle tank kan je hiermee al snel €250 tot €400 besparen.

Daarnaast is het belangrijk dat je de mazout aankoopt bij een aanbieder met een laagste prijs garantie. Er zijn namelijk enorme prijsverschillen tussen verschillende leveranciers.
Bij mazoutaanbod.be krijg je zo’n laagste prijs garantie en kan je er dus altijd zeker van zijn dat je nooit te veel betaalt voor jouw mazout. Bovendien leveren ze in heel België en kan je eenvoudig aan de chauffeur met bancontact betalen.

Je kan onmiddellijk jouw huidige prijs voor mazout berekenen, en eventueel vervolgens bestellen via hun website. Dat doe je hier.

6 – Je eigen website

Een belangrijke oproep die in coronatijden steeds herhaald werd, is “Koop Lokaal”. Die trend zal zich volgens ons ook in 2021 verderzetten.

De trend is niet enkel “Koop Lokaal”, maar ook “Lees Lokaal” en “Beleef Lokaal”.
Heb je iets interessants te vertellen? Verkoop je leuke authentieke productjes? Heb je een hobby waar je momenteel al heel kleinschalig iets mee bijverdient? Dan is een eigen website misschien wel jou ideale bijverdienste voor 2021.

Een eigen blog starten

Heb je een interessant verhaal te vertellen? Over welk onderwerp dan ook? Dan is een blog exact wat jij nodig hebt. De meest populaire blogs in België gaan vaak over eten, reizen en beauty. Vergis je echter niet, zelfs blogs over magneetvissen, schrijnwerkerij of bloemschikken kunnen maandelijks duizenden bezoekers aantrekken.
Op je blog schrijf je teksten en post je foto’s over een onderwerp waar je gepassioneerd mee bezig bent. Het belangrijkste is dat je dit met veel plezier doet. Je zal dan ook merken dat je snel veel positieve reacties ontvangt van je bezoekers, die net als jij gepassioneerd zijn over hetzelfde onderwerp. Anders zouden ze je blog niet bezoeken ;-).

Geld verdienen met je eigen blog is een lange termijn project. Verwacht dus niet dat je er onmiddellijk rijk van zal worden. Er zijn talloze voorbeelden van blogs die enorme sommen opbrengen, zo’n vaart zal het bij jou allicht niet lopen. Beschouw het als een leuke hobby met een beetje passief inkomen als leuke extra.

Hoe verdien je exact aan je eigen blog? Dat leggen we je hier haarfijn uit.

Een eigen webshop starten

Belgen zullen in 2021 meer dan ooit bereid zijn om lokale producten te kopen. We beseffen namelijk meer dan ooit dat de lokale handelaars en zelfstandigen onze steun broodnodig hebben.
Daarnaast heeft de lockdown ervoor gezorgd dat online shoppen nog beter geïntegreerd is, zelfs bij mensen die vroeger nooit online kochten.

Heb je een beperkt budget? Dan kan je je webshop eenvoudig zelf bouwen met volgende stappen:
1) Kies een domeinnaam bij de goedkoopste hosting provider
2) Koop een webshop thema bij Envato
3) Installeer het thema op je domein (filmpje)
4) Voeg je producten en betaalmethodes toe (filmpje)
5) Begin te verkopen!

Heb je toch iets meer budget ter beschikking om een eigen webshop te starten? Contacteer dan zeker een lokale webdesigner om je webshop te bouwen. Die vind je ongetwijfeld via Google.
Tip: Als je 100% zeker bent dat je een eigen website wilt, registreer dan reeds je domeinnaam op One.com. Dit kost je enkele euro’s, maar je bent zeker dat niemand met je perfecte domeinnaam gaat lopen (bv. www.koffiehuisje.be).

7 – Winkels bezoeken

Nummer 7 in de lijst is een leuke bijverdienste voor iedereen die graag winkelt.

We zeiden eerder al dat mensen in 2020 online hebben leren winkelen en dat het online shoppingkanaal ook in 2021 enorm belangrijk zal zijn. De zevende bijverdienste in onze lijst speelt daar op in.
Het zal voor fysieke winkels namelijk steeds belangrijker worden om een perfecte service te leveren, 100% klantgericht te zijn en een verzorgde, mooie, winkel te hebben.
Dat is dan ook onmiddellijk de reden waarom winkelketens in 2021 vaker zullen inzetten op mystery shopping. Als mystery shopper doe je je voor als een normale klant, maar in werkelijkheid noteer je alle positieve en negatieve punten van je winkelervaring, zodat je deze achteraf kan briefen aan je opdrachtgever. Hiervoor ontvang je een leuke vergoeding en/of gratis producten van de bezochte winkel.

Wil je meer weten over een bijverdienste als mystery shopper? Lees dan alle info op deze en deze pagina.

8 – Beleggen in aandelen (+gratis aandeel)

Beleggen is risicovol. Als je belegt in aandelen, is er steeds het risico dat je je inleg verliest.

Wij bij Jobke.info vinden het echter toch belangrijk om de bijverdienste “beleggen in aandelen” toe te voegen aan deze lijst. De wereldwijde aandelenbeurzen zien er zeer gunstig uit. Neem de BEL 20 -de 20 belangrijkste aandelen in België- als voorbeeld:

Andere belangrijke beurzen zoals bv. de Dow Jones tonen gelijkaardige stabiel stijgende grafieken:

Met andere woorden, geld verdienen door te beleggen in aandelen lijkt ons op dit moment een té winstgevende bijverdienste om deze niet te delen.

Veel mensen vinden het beleggen echter te moeilijk of te omslachtig. Gelukkig is er nu Bux Zero om dat probleem op te lossen. Bux Zero is een zeer eenvoudig te gebruiken applicatie waarop je commissievrij kan beleggen in aandelen, zelfs voor lage bedragen onder €100.

Indien je onderstaande link gebruikt, ontvang je bovendien een gratis aandeel bij inschrijving! #partner

Link voor smartphone: Bux Zero downloaden

QR-code voor PC gebruikers:

9 – Bijles geven

Een belangrijke trend van 2021 is dat meer en meer leerlingen een achterstand ontwikkelen. De redenen hiervoor liggen voor de hand. Leerlingen zijn door het Corona-virus minder vaak naar school kunnen gaan, en de kwaliteit van het thuisonderwijs ligt lager dan die van het normale onderwijs.
Veel leerlingen hebben dus nood aan extra bijles. Voor goede studenten kan het geven van bijles een leuke bijverdienste zijn. Wil je graag meer info over het geven van bijles als bijverdienste? Klik dan zeker even door.

Wil je nog een stap verder gaan dan enkel face-to-face bijles geven? Word dan online lesgever op Udemy. Bij Udemy neem je filmpjes op over een onderwerp waar je zelf werkelijk alles van af weet. Vallen jouw filmpjes in de smaak? Dan is de sky the limit qua verdiensten!

10 – Cashback op je online uitgaven

First things first: FamilyCard is een virtuele klantenkaart voor webshops. Geen fysieke kaart dus. Mooi meegenomen: zo raak je ’m nooit kwijt.

Hoe de kaart werkt? Simpel: elke keer dat je iets koopt bij onze webshop-partners, krijg je korting. Alleen zie je die korting niet verschijnen in je winkelmandje of prijs, maar op je FamilyCard-account.
Zo spaar je geld terwijl je online shopt. Spaarde je 25 euro bijeen? Vanaf dan mag je een uitbetaling aanvragen. FamilyCard stort het geld dan op je bankrekening. Zo kies je zelf wat je ermee doet.
Het zotte nieuws? Deze voordelige kaart is volledig gratis. Voor altijd.!

Je betaalt trouwens dezelfde prijzen bij de webshops. Die verhogen dus niet omdat je iets via FamilyCard koopt. Kortom: voor jou als lid verandert er niets. Behalve dat je geld verdient terwijl je online winkelt.

Hou je van het cashback principe, maar wil je eerder een lokale vereniging steunen? Bekijk dan zeker even de Trooper website. Dit is een Belgisch initiatief die jouw cashback verder stort naar jouw favoriete vereniging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *