Plaats Jobke

Bijles geven

Avond- en weekends Eigen baas Kleine bijverdienste
  • Avond- en weekends
  • Eigen baas
  • Kleine bijverdienste
  • Overal
  • Solliciteren is gesloten
  • Salary: €14-20/lesuur + reiskostenvergoeding

Site BijlesHuis Bijles huis

Bijles huis is gespecialiseerd in het aanbieden van bijles diensten. Ze vinden een geschikte lesgever voor elke persoon die bijles wenst.

Als lesgever bij BijlesHuis kom je terecht in een jonge en dynamische organisatie waar je veel erkenning en voldoening krijgt voor je inzet.
Onze duurzame en persoonlijke relatie houdt je gemotiveerd en scherp. Een ideale manier voor een leerkracht om bij te verdienen.

Via de website www.bijleshuis.be kan je een account aanmaken. Hier vul je alle vakken in waarin je bijles kan geven. Zodra je een account hebt aangemaakt, ontvang je alle praktische info van BijlesHuis.
Vervolgens nodigt BijlesHuis je uit voor een persoonlijk intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk of jij de geknipte bijlesgever bent.
Na een positief intakegesprek kan je starten met lesgeven.

Er zijn geen opstartkosten bij BijlesHuis. Integendeel, docenten kunnen o.b.v. een referral systeem €20 bijverdienen als een door hen aanbevolen docent 6 lesuren gegeven heeft.

Om bijles te mogen geven, spreekt het voor zich dat u voor de gekozen vakken over het nodige diploma beschikt. Studenten die in een masterjaar zitten of al een diploma op zak hebben zijn meer dan welkom. Daarnaast is (Bij)leservaring een pluspunt.

Deel op
Print