Plaats Jobke

Taken uitvoeren voor Amazon

Avond- en weekends Kleine bijverdienste
  • Avond- en weekends
  • Kleine bijverdienste
  • Thuis
  • Solliciteren is gesloten
  • Salary: $5-$50/maand

Site amazonmturk Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk is een website van Amazon.com, waarbij taken door mensen worden uitgevoerd. Op de website komen aanvragers van taken en mensen die het uitvoeren bij elkaar.

In 2005 lanceerde Amazon een aparte website voor mensen die iets wilden bijverdienen. Dankzij deze website is nu ook voor Belgen mogelijk om geld te verdienen met Amazon. De naam van deze website is “Amazon Mechanical Turk”. Deze naam verwijst naar een mechanische Turk-schaakmachine, die werd voorgesteld als een mechanische schaakmachine die goed kon schaken, terwijl er in werkelijkheid een menselijke schaker in de machine verborgen zat.

Amazon is momenteel het allergrootste bedrijf ter wereld, met een grotere marktwaarde dan bedrijven zoals Microsoft, Google en Apple. Werken op het Amazon platform biedt dan ook een grote zekerheid op lange termijn.

amazon mechanical turkDankzij de grote naambekendheid van Amazon, zijn er tal van opdrachten te vinden op hun Amazon Mechanical Turk (kortweg “mturk”) website. Op dit moment zijn er niet minder dan 846 open taken die je als bijverdiener kan accepteren.

Het bedrag dat je reeds hebt bijverdiend, wordt netjes voor jou bijgehouden op het dashboard. Van hieruit kan je je verdiende bedrag transfereren.

De bedragen die je kan verdienen, variëren tussen $0,1 en $20 per taak, afhankelijk van de moeilijkheid en omvang van de taak.

Amazon mturk is niet de bijverdienste waarmee je wekelijks honderden euro’s zal verdienen, maar ons lijkt het alleszins een leuke optie om van thuis uit een extra appeltje voor de dorst te verdienen.

Deel op
Print