Plaats Jobke

Flyer worden voor Bird

Kleine bijverdienste
  • Kleine bijverdienste
  • Antwerpen
  • Solliciteren is gesloten

Site BirdRide Bird

Bird is een betrouwbare verhuurservice voor elektrische deelsteps. Hun missie is om steden groener en meer leefbaar te maken.

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in Antwerpen of Brussel? Dan is dit het geknipte Jobke voor jou!

Bird is een wereldwijde speler op de markt van de elektrische deelsteps. Zij zijn het meest verspreide systeem van elektrische deelsteps. Sinds oktober 2018 kan je de elektrische steps van Bird ook in het straatbeeld in Antwerpen terugvinden.

De steps van Bird zijn elke dag beschikbaar van 7u ’s ochtends tot 21u ’s avonds. Bird moet er dan ook voor zorgen dat de steps na 21u van de straten van Antwerpen moet worden gehaald.

Dit is het moment waarop deze leuke bijverdienste in the picture komt. Bird is namelijk op zoek naar mensen die de steps (1 of meerdere) na 21u mee willen nemen naar hun eigen huis, dat zich uiteraard ook in Anterpen moet bevinden, de steps gedurende de nacht willen opladen, om ze de dag nadien op een vaste plaats opnieuw af te zetten.
Daarnaast zijn er ook Verhuis-taken beschikbaar. In dit geval moet je de elektrische deelstep van Bird gaan ophalen op de plaats waar de gebruiker de step achterliet, en de step op een andere locatie gaan afzetten.

De uitvoerders van deze taken worden, geheel naar de sfeer van de bedrijsfnaam “Bird”, Flyers genoemd. Aangezien ze als het ware over heel Antwerpen vliegen voor deze bijverdienste.

Voor het uitvoeren van deze taken wordt je dagelijks uitbetaald in je Bird account. Deze kan je eenvoudig raadplegen via de Bird applicatie. De Bird applicatie kan je downloaden in de Apple App Store of Google Play Store.

Woon je niet in Antwerpen of Brussel? Dan is dit Jobke helaas niets voor jou. Geen nood, er zijn nog voldoende bijverdienste mogelijkheden in andere steden of die je gewoon thuis vanuit je luie zetel kan uitvoeren.

bijverdienste Antwerpen flyer worden Bird

Deel op
Print