Plaats Jobke

Invullen van online enquêtes

Kleine bijverdienste
  • Kleine bijverdienste
  • Thuis
  • Solliciteren is gesloten
  • Salary: €+-5 per enquête

Maximiles

Bijverdienen met online enquêtes

Iedereen kan bijverdienen met online enquêtes. Het enige wat je nodig hebt is een GSM of laptop en een internetverbinding.

Belgische bedrijven investeren miljarden euro’s in het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe producten. Maar zullen deze producten wel aanslaan bij het grote publiek? Dat is enorm grote bezorgdheid voor bedrijfsleiders in België.
Het is net daarom dat bedrijven meer en meer een beroep doen op betaalde enquetes, zodat ze van de consument de nuttige feedback ontvangen die ze nodig hebben. En het geld dat jij met die enquete verdient, dat betaalt het bedrijf met veel plezier. Dat geld zullen ze later namelijk ruim terugverdienen.

De enquête website die wij deze maand in de kijker zetten is Maximiles.

Maximiles is reeds jaren een grote speler op de enquêtemarkt in Nederland, maar nog iets minder bekend in België. Op hun platform beantwoord je allerlei vragen over muziek, films, games, lichaamsverzorging, electronica, enz.
Maximiles gaat met jouw antwoorden vervolgens aan de slag. De belangrijkste punten uit de enquêtes worden gepresenteerd aan multinationals. Zo krijgen de producten van de toekomst vorm.

Bij Maximiles kies je uit meer dan 50 verschillende cadeau’s uit hun catalogus. Het invullen van de enquêtes kan eenvoudig via hun app. Qua gebruiksgemak, aanbod en verloning is dit een echte aanrader. Een account aanmaken op Maximiles kan je hier. Wil je nog andere enquête websites ontdekken? Klik dan hier.

Tagged as:

Deel op
Print