Plaats Jobke

Affiliate disclaimer

Bij Jobke.info geloven wij in transparantie op internet. Daarom brengen we je graag op de hoogte dat Jobke.info op bepaalde producten en links naar producten, affiliate links heeft toegevoegd. Dit betekent dat wij een affiliate commissie zullen ontvangen voor alle aankopen die je doet. Ons doel met deze website is om je te helpen in je zoektocht naar een langdurige en betrouwbare bijverdienste in België. Een leuke en nobele taak, maar ook één waar enorm veel (research) werk in kruipt. Door het ontvangen van affiliate commissies, is het sop de kool waard voor ons.

De site is op dit moment zo groot geworden dat het bijna onmogelijk is om door te gaan en elk programma op te sommen waarmee we een partnerovereenkomst hebben. Gezien dit, moet u ervan uitgaan dat alle links die u naar producten of diensten leiden, affiliate links zijn, waarvoor wij een vergoeding ontvangen, gewoon voor de zekerheid. Dat gezegd hebbende, er zijn miljoenen producten en diensten op het web die betrekking hebben op bloggen en online geld verdienen. Wij promoten alleen die producten of diensten die wij onderzocht hebben en die echt waarde opleveren.

Houd er rekening mee dat wij van deze bedrijven geen gratis producten, diensten of iets anders heb gekregen in ruil voor het vermelden op de site. De enige overweging is in de vorm van affiliate commissies of compensatie als adviseur voor een paar bedrijven.

Als u vragen heeft over het bovenstaande, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina. Het is toegankelijk via het menu hierboven.