Plaats Jobke

9 manieren om online geld te verdienen

9 manieren om online geld te verdienen

Het internet biedt enorm veel opportuniteiten om geld te verdienen. Het is aan jou om ervan te profiteren.

Of je nu op zoek bent om snel een extra zakcentje te verdienen, of je naar een langetermijn inkomstenbron op zoek bent, er zijn zo veel mogelijkheden om online geld te verdienen.
Het is echt niet zo moeilijk om elke maand minstens enkele honderden euro’s bij te verdienen. Het enige wat je nodig hebt, is wat discipline.

Wij hebben de bijverdienstes op het Jobke.info platform opgelijst en onderverdeeld in 7 categoriën. Sommigen zullen onmiddellijk resultaat opleveren, andere jobkes kunnen je dan weer op lange termijn financiële zekerheid bieden. Het is aan jou om na te gaan wat jouw ideale type van bijverdienste is.

1. Verdien met apps

Als je op zoek bent om snel iets bij te verdienen, dan zijn er meer dan voldoende manieren in de app economie. Online geld verdienen hoeft ook helemaal niet saai of vervelend te zijn. Dat bewijzen deze apps:

Cash for steps: Even voor de duidelijkheid; niemand is hier ooit rijk van geworden of zal hier ooit rijk van worden. Cash for steps is een app waarop je zeer kleine bedragen kan verdienen door… te wandelen en je gezondheid te onderhouden. Ons advies: gebruik de app als extra motivatie om fit en vitaal te blijven.

Roamler: Persoonlijk vinden wij Roamler een TOP manier om online geld te verdienen. in de Roamler app vind je enorm veel mogelijkheden en kan je met een minimum aan moeite elke maand €100 (of meer) bijverdienen. Daarnaast kan je af en toe gratis producten ontvangen via Roamler, die jij volledig kosteloos mag testen.

Swagbucks: Bij Swagbucks zijn er verschillende manieren waarop je geld kan verdienen. Je kan online shoppen (en extra kortingen scoren), je kan video’s bekijken, enquêtes invullen of voor een opdracht op het web surfen. Swagbucks geeft je zowel cashbacks als cadeaukaarten voor jouw moeite.

2. Gebruik bestaande websites

Spreadshirt: Denk jij soms: “Een t-shirt met die afbeelding of tekst zou zó goed verkopen”? Dan hebben wij van Jobke.info goed nieuws voor jou. Op Spreadshirt kan jij dat t-shirt zelf ontwerpen en gratis verkopen op hun platform. Het kost jou helemaal niets en je verdient elke keer geld wanneer iemand jouw t-shirt design gebruikt of online bestelt.

Shutterstock: Fotografie is een booming business. Welke 14- tot 24-jarige zit er tegenwoordig niet op Instagram om z’n beste foto’s te posten? Ook de verkoop van kwaliteitsvolle camera’s piekt. Ben jij gebeten en gepassioneerd door fotografie? Dan kan je online op de shutterstock website iets bijverdienen. De miljoenen bezoekers van de website van shutterstock zijn misschien wel naar jouw foto op zoek. Begin dus snel iets bij te verdienen aan jouw mooiste foto’s.

Fiverr: Dit is zo’n leuk concept. Op de Fiverr website kan je gigs aankopen of zelf aanbieden. Zo’n gig kan vanalles zijn: bv. een logo ontwerpen, een cartoon tekenen, een boodschap inspreken, enz. Als aanbieder van een gig kan je op een leuke manier maandelijks flink wat euro’s bijverdienen.

Mechanical Turk: Mechanical Turk is de micro-taken-website van Amazon. Dit is een ideale wesbite om je mee te amuseren op een regenachtige dag of een lazy sunday. Voor elke uitgevoerde micro taak ontvang je een vergoeding. Hoe meer taken je uitvoert, hoe meer je verdient. Simpel, toch?

3. Koop en verkoop online websites

Flippa: Zie je het allemaal toch net iets groter? Neem dan eens een kijkje op de website van Flippa. Flippa is 1 van de grootste online platformeren waar je geld kan verdienen door je online business te verkopen (of aan te kopen). Je kan er voor enkele 100’en euro’s (tot 10.000’en euro’s) een bestaande online business aankopen, deze verder uitbouwen en opnieuw verkopen. Rinse and repeat.

4. Verkoop als een affiliate

Bol.com: Iedereen ter wereld kent Bol.com. Niet iedereen ter wereld weet dat je zelf ook iets kan verdienen aan bol.com. Als affiliate beveel je -door jou gekozen- producten aan en verdien je een commissie op elke verkoop. Wij zijn bijvoorbeeld zot van de aanbiedingen die je op Bol.com terugvindt.

Baby

5. Verkoop je eigen spullen

Vinted: Puilen jouw kasten ook uit met ongebruikt speelgoed en kledij dat enkel en alleen stof ligt te verzamelen? Onthoud dan dit: “One man’s trash is another man’s treasure”. Je kan mogelijk nog tientallen tot honderden euro’s verdienen door deze spullen aan te bieden op Vinted.

6. Start een blog

One.com: Geloof ons. Het is werkelijk poepsimpel om met een eigen blog te starten. Wist je dat er blogs zijn in België die tienduizenden euro’s verdienen door te schrijven over zaken waar ze gepassioneerd over zijn? Even voor de duidelijkheid, ze verdienen tienduizenden euro’s PER MAAND. Op One.com start je met jouw eigen website voor enkele euro’s per maand. Schrijf met passie over dingen waar je 100% in gelooft en de bezoekers en de online euro’s zullen volgen.

7. Gebruik je kennis online

Ibbü: Ibbü is een relatief nieuw concept, maar wel één waar wij bij Jobke.info volledig in geloven. Ibbü is steeds op zoek naar “experts” voor een bepaald product. Deze experts kunnen vervolgens advies geven aan de eindconsument. Een voorbeeldje: jij bent op zoek naar een manier om online geld te verdienen en daarnaast ben je een fervent fotograaf en ken je alles van fotografie. Ibbü kan jou dan inschakelen bij hun klant die fototoestellen verkoopt. Als er een eindconsument de webshop voor de fototoestellen bezoekt, kan hij online raad vragen aan jou (de expert). De eindconsument zal veel sneller een bestelling plaatsen aangezien hij perfect is verder geholpen, jij als “expert” verdient op een gemakkelijke manier een centje bij. Win-win.

Unbabel: Multinationals en andere bedrijven zijn constant op zoek naar vertalingen voor hun teksten. Vaak hebben zij de juiste mensen hiervoor niet in dienst, en doen ze een beroep op websites zoals Unbabel. Op dit platform kan het bedrijf op zoek gaan naar de beste vertaler voor hun project. Ben jij een echte talenknobbel? Dan kan ook jij een account aanmaken op Unbabel en online geld verdienen door teksten te vertalen.

8. Social media marketing

Social media marketing is een booming business. Supersterren als Ronaldo en Kim Kardashian ontvangen honderdduizenden (tot miljoenen) euro’s om een bericht op hun Social Media account te plaatsen. Wil je graag in de voetsporen treden van deze celebrities? Ga dan van start door een account aan te maken op Izea. Op hun platform kan je onmiddellijk de beschikbare projecten bekijken waarvoor je kan werken. Het platform werkt met een bied-principe. Je geeft dus zelf aan wat je exact wilt verdienen om een post te maken op je Social Media account.

Daarnaast zijn er nog tal van opties waar je jouw Social Media account eerder als verkoopskanaal gebruikt. Een voorbeeld hiervan is Valentus. Bij dit principe beveel je de producten aan en verkoop je de producten aan je netwerk. Hiervoor ontvang je een commissie van de leverancier. Naast het aanprijzen en verkopen van de producten, word er vaak ook verwacht dat je naar gelijkgezinde mensen op zoek gaat die dezelfde producten ook aan hun netwerk willen verkopen.

9. Gaming

GBTN: Voor een gamingliefhebber, is dit echt wel dé ideale manier om online geld te verdienen. Zij zijn namelijk op zoek naar personen die games willen testen. Hiervoor ontvang je een vergoeding per uur. Hoeveel die vergoeding bedraagt, is afhankelijk van de opdracht. Onthoud vooral dat je geld ontvangt voor het spelen van (video-)games. Als dat niet de ideale manier is om je vrienden jaloers te maken!

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden voor een online bijverdienste? Bekijk dan hier ons aanbod van online jobkes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *