Plaats Jobke

Hoe kan jij van thuis uit bijverdienen?

Van thuis uit bijverdienen

Als wij bij Jobke.info een analyse maken van alle vragen die wij ontvangen, dan is er 1 uitschieter. Dat is de vraag: Hoe kan ik van thuis uit bijverdienen?
Deze vraag wordt zeker niet alleen gesteld door kwetsbare groepen in onze maatschappij. Ook tweeverdieners, studenten, of mensen die simpelweg iets om handen willen hebben, zoeken een manier om hun tijd zinvol te besteden. Als ze dan tegelijkertijd iets extra van thuis uit bijverdienen, is dat alleen maar leuk meegenomen natuurlijk.

Als we alle thuiswerk bijverdiensten in hokjes zouden onderverdelen, dan merken wij drie duidelijke categoriën.
De eerste categorie van thuiswerk jobs zijn de jobkes die je volledig met je handen uitvoert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inpakwerk, strijken, enz. Deze categorie is ook zeer geschikt voor mensen die willen bijverdienen na hun pensioen.

Onder de tweede categorie vallen alle jobs die je met de pc uitvoert. Zonder iemand in een hokje te willen plaatsen, wordt deze categorie voornamelijk bemand door 25- tot 50-jarigen. Zij zijn namelijk opgegroeid met de pc en zijn hier super vlot mee.

De derde categorie zijn logischerwijs de bijverdiensten waar je enkel en alleen een gsm voor nodig. Het zal dan ook niet verrassen dat de populatie voor deze categorie hoofdzakelijk uit 16- tot 25-jarigen bestaat. Hun smartphone is haast even kostbaar als de zuurstof in hun longen.
Als ze die smartphone dan ook nog eens kunnen omtoveren in een machine die geld kan genereren, dan lijkt het wel alsof ze echt goud in handen hebben.

Als jij van start wilt gaan met van thuis uit bijverdienen, maak je in eerste instantie een keuze uit deze drie categoriën. Ben je bijvoorbeeld helemaal niet zo vlot met een smartphone? Investeer dan absoluut geen tijd -en zeker geen geld- in een bijverdienste die je enkel via jouw smartphone kan doen. Elke bijverdienste moet in het verlengde van jou als persoon liggen. Alleen dan zal je gemotiveerd blijven om ermee door te gaan en kan je er op lange termijn een leuk centje mee bijverdienen.

Thuis bijverdienen met je handen

Afhaalpunt worden: Je kan je aanmelden als afhaalpunt voor de photoboots van Propfun. Je hoeft hier zelf geen reclame voor te maken of te verkopen. Als iemand een photobooth huurt van Propfun, kunnen ze jouw huis selecteren als afhaallocatie. Jij ontvangt de mensen bij je thuis, legt ze uit hoe de photobooth werkt en helpt eventueel met het inladen van het materiaal. Hiervoor ontvang je bij elke verkoop een commissie, zonder ooit je huis te hebben verlaten.

Hondensitter worden: Ben je graag omringd door viervoeters en is jouw huis hiervoor geschikt? Dan kan je €5 tot €15 per dag bijverdienen door op honden te letten terwijl hun baasjes bijvoorbeeld op reis zijn.

Thuis strijken voor anderen: Wil je bijverdienen door van thuis uit te strijken voor anderen? Start dan je eigen mini-strijkatelier. Je mag onbelast thuis bijklussen in je mini-strijkatelier tot maximum €6340. Lees zeker deze pagina van Test Aankoop voor alle financiële informatie.

Hoe ga je te werk:
Stap 1: Maak een account aan op Kluster en duid aan dat je strijkwerk wilt doen.
Stap 2: Laat op Fiverr voor €5 een visitekaartje designen, of misschien zelfs een eigen logo.
Stap 3: Maak met je nieuwe visitekaartje/logo reclame op Facebook voor je mini-strijkatelier, zodat al je vrienden en kennissen weten dat jij hen uit de nood kan helpen met hun onafgewerkte strijk.
Stap 4: Na elke afgewerkte strijkbeurt gebeurt de betaling veilig via Kluster.

Werken van thuis uit met pc

Je eigen blog: Het is een trend dat de populariteit van media zoals kranten en tijdschriften afneemt. Lezers zijn vaak op zoek naar pure en onbewerkte verhalen of anekdotes van personen die gepassioneerd zijn in een bepaald onderwerp. Dat is ook de reden waarom reis-, eet- en opvoedingsblogs zo populair zijn. Met een eigen blog kan je jouw bezoekers een inkijk geven in jouw leefwereld én je kan er tegelijkertijd van thuis uit aan bijverdienen.

Verkoop T-shirts: Wij vinden dit een geweldige bijverdienste. Allereerst ga je van start met het openen van je eigen gratis store op Spreadshirt. Dat doe je via deze link. Daarna bedenk je leuke t-shirt ideëen die volgens jou vlot kunnen verkopen. Dit kan een design met enkel tekst zijn, of met een afbeelding. Onze tip: doe iets met de “Memes” die momenteel super populair zijn in de leeftijdsgroep 12-35 jaar:

van thuis uit bijverdienen met de verkoop van meme t-shirts
van thuis uit bijverdienen door meme t-shirts online te verkopen

Eens je een t-shirt idee in je hoofd hebt, kan je beginnen met het opmaken van het design van je t-shirt. Bevat je t-shirt enkel tekst of kan je zelf met photoshop werken? Dan voeg je het design eenvoudig zelf toe in de Spreadshirt website. Anders kan je voor +-€5 tot €10 een t-shirt design laten maken op Fiverr of Freelancer. Als het design klaar is, plaatst Spreadshirt jouw t-shirt online en kan iedereen ter wereld het aankopen. Zelf kan je je t-shirts natuurlijk extra promoten door ze bv. op je eigen Facebook pagina te plaatsen.

Enquetes invullen: Er zijn verschillende websites in België die jou willen betalen voor jouw mening. Vul enquetes in voor verschillende websites en je verdient gegarandeerd maandelijks een centje bij.

Games testen: Global Beta Test Network is op zoek naar mensen die thuis games willen testen. Een game tester speelt games die nog niet uitgebracht zijn, op zoek naar bugs en andere onregelmatigheden in de gameplay. Voor elke opdracht ontvang je een vergoeding. De hoogte van die vergoeding is afhankelijk van de moeilijkheid en duurtijd van de test.

Thuis geld verdienen met gsm

Headhunter Accent: Met de SWOP app van Accent kan iedereen Headhunter zijn. Je ontvangt namelijk €60 tot €120 van Accent per vacature die je kan invullen. Is jouw neef bijvoorbeeld een werkzoekende technieker? Verwijs hem dan door met de SWOP app. Hij vindt mogelijk z’n droomjob, jij verdient er aan!

Hashing Ad Space: Op de website van Hashing Ad Space verdien je kleine bedragen door online advertenties te kijken. Je kan deze bijverdienste perfect van thuis uit met je gsm uitvoeren, terwijl je languit in de zetel ligt.

Squadhelp: Ben je goed in het verzinnen van namen, slogans en taglines? Maak dan snel een account aan op Squadhelp. Je kan gratis deelnemen aan wedstrijden om een nieuwe bedrijfsnaam of -slogan te verzinnen. Win je de wedstrijd? Dan verdien je $100 tot $300.

Cambly: Wereldwijd zijn er miljoenen studenten die enorm graag een tweede taal willen leren, maar die niet goed in het openbaar durven spreken. Cambly is op zoek naar mensen die met studenten willen chatten en/of bellen om zo de tweede taal van de student te verbeteren. Hiervoor word je vergoed tot $10/uur.

Staat jouw ideale bijverdienste hier niet bij? Neem dan zeker eens een kijkje naar de overige 50 bijverdiensten. Volg ook zeker onze Facebook pagina, waar er regelmatig nieuwe leuke jobkes en wedstrijden verschijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *