Plaats Jobke

Hoeveel kan je op 1 dag bijverdienen?

Hoeveel op 1 dag bijverdienen

Onze excuses. Eigenlijk klopt de titel van dit artikel niet volledig. Beter zou zijn: “Hoeveel kan je op 1 dag bijverdienen, zonder dat het aanvoelt als werken?”.

Wij hebben alvast de proef op de som genomen. Onze collega Pieter had een dagje vakantie op een doordeweekse dinsdag en deed z’n best om -op een leuke manier- zo veel mogelijk geld te verdienen.

Voormiddag

Op een vakantiedag wilt Pieter natuurlijk niet om 7u opstaan. Z’n wekker gaat af om 8u30. Hij gaat nog even in de douche en drinkt een kopje koffie. Omstreeks 9u is Pieter klaar om van start te gaan met z’n missie.

Pieter merkte op dat hij geen brood meer in huis heeft. Hij zal dus eerst even langs de plaatselijke supermarkt moeten rijden om inkopen te doen. Aangezien de benzine in zijn wagen bijna op is, stopt hij nog even in een Total tankstation. In de Roamler app ziet Pieter dat hij zowel in de Delhaize als in de Total shop een betaalde opdracht van €15 kan uitvoeren. Hiervoor hoeft hij simpelweg enkele foto’s te nemen van de uitgestalde producten, en hier enkele vragen over beantwoorden. Om 9u35 wandelt Pieter de Delhaize buiten met z’n boodschappen.
Roamler opdracht frisdranken

Totaal verdiend bedrag om 9u35: €30

De Delhaize van Pieter is gevestigd in een shopping park en is dus op wandelafstand van andere schoenen- en kledingwinkels. Multi value heeft meer dan 1.000 beschikbare mystery shopping opdrachten, dus Pieter kijkt even op hun platform of er een leuke opdracht beschikbaar is. Er is inderdaad 1 beschikbare opdracht waar Pieter €12 mee kan verdienen. Daarnaast krijgt hij zijn aankoop van €5 terugbetaald. Voor deze opdracht moet Pieter 35 korte vragen invullen. Dit duurt ongeveer tot 10u15.

Hoeveel kan je op 1 dag bijverdienen met mystery visits

Totaal verdiend bedrag om 10u10: €47

Hierna gaat Pieter opnieuw naar huis. Hij herinnert zich dat hij voor UserTesting nog enkele websites kon testen. In een uurtje tijd heeft hij 2 websites bezocht en hier met een microfoon live commentaar bij gegeven. Per test ontvangt Pieter en vergoeding van €15.

Totaal verdiend bedrag om 11u10: €77

Na het testen van de websites, voegt Pieter nog even een leuk t-shirt design toe aan zijn eigen gratis T-shirt winkel. Op zijn Facebook pagina maakt hij nog wat reclame voor z’n t-shirts. Vandaag heeft niemand een t-shirt gekocht met Pieter z’n design, maar misschien morgen wel! En dan verdient Pieter €5 à €10 per verkoop, zonder hier ook maar iets voor te hoeven doen.

Intussen is het half 12 geworden en begint de honger op te steken. Eerder vandaag zag hij op de Multi Value website dat hij bij een burger restaurant in de buurt een opdracht kon uitvoeren. Zijn maaltijd wordt tot €25 terugbetaald als hij een aantal vragen invult over zijn lunchervaring. Pieter betaalt €18,5 voor z’n maaltijd, die hij volledig terugbetaald zal krijgen.
Multi value

Totaal verdiend bedrag om 12u15: €95,5

Namiddag

In de namiddag heeft Pieter 2 afspraken. Hij heeft met een ex-collega afgesproken bij hem thuis, en een uurtje later met een vriendin in een café. Sinds enkele maanden heeft Pieter een jobke als consultant bij Smart SN. Dit was één van de beste beslissingen die hij ooit heeft genomen. Als business consultant berekent Pieter of zijn vrienden, kennissen en familieleden niet minder kunnen betalen voor hun telecom- en energiefacturen. Hij houdt ervan om contact te onderhouden met mensen met wie het contact de laatste jaren wat verwaterd is. Tegelijkertijd zorgt hij er nog eens voor dat zij elke maand een pak minder moeten betalen, en verdient Pieter er een leuk centje mee bij.

Pieter heeft ervoor gezorgd dat het gezin van de ex-collega maandelijks €65 bespaart op hun facturen. De vriendin betaalde elke maand €10 te veel voor haar telecomfacuur. De energiefacturen werden betaald door haar ouders, deze zal hij later zeker nog eens bekijken.
Pieter verdiende een commissie van €115 voor deze 2 gesprekken.

Totaal verdiend bedrag om 14u45: €210,5

Tijd om volledig te ontspannen nu. Pieter houdt ervan om als ontspanning een tour van 5km te gaan joggen. Hij gebruikt hiervoor een smartphone app die hem maandelijks €5 à €10 opbrengt. It’s not much, but hey, it’s free money!

Na een deugddoende douche neemt hij zijn laptop erbij en zet Pieter zich in de zetel. Hij opent de pagina van Opinionworld en checkt of er beschikbare enquêtes zijn. Voor het avondeten kan hij nog gemakkelijk 2 enquêtes invullen. Hiervoor krijgt hij €18 in zijn account.

Totaal verdiend bedrag om 17u: €228,5

Avond

Na het avondeten kijkt Pieter uit naar wat waarschijnlijk zijn favoriete bijverdienste is, namelijk betaald worden om naar het Belgische eerste klasse voetbal te gaan kijken. Voor deze opdracht ontvangt hij een vergoeding van €64.

Na de wedstrijd keert hij tevreden naar huis. Hij heeft een topdag gehad die op geen enkel moment als “werk” aanvoelde en heeft vandaag maar liefst €292,5 verdiend. Pieter stuurt nog even een sms’je naar z’n baas om te melden dat hij volgende week opnieuw een vrije dag neemt. Dan gaat hij namelijk geld verdienen door risicoloos te pokeren en helpen op een festival.

Vraag je je na het lezen van dit artikel af hoeveel je zelf kan bijverdienen op 1 dag tijd? Neem gerust de proef op de som en laat het ons weten op onze Facebook pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *